Home » Other

Een ‘Sportzomer!!!’

Submitted by on July 27, 2012 – 21:13No Comment

Mensen denken natuurlijk, sport is leuk. Een gemiddelde mens zegt dan: Ja, 2 keer per week sporten, dat is genoeg! En sommigen zeggen: “Elke dag lekker een uurtje  sporten, dan zit het wel goed. En je hebt ook mensen die niks met sport hebben, en die al gaan kotsen als ze een potje voetbal zien. En om even reeël te blijven, dat laatste groepje heeft ontzettend veel pech, want dit is een sportzomer!

Jaja, laten we beginnen met het EK. Het ging daar niet zo best met Nederland, met Rusland ook niet. Ze mochten, nee, eigenlijk moesten al na de poulefases hun koffers pakken. Uiteindelijk was de finale tussen Spanje en Italië spannend, maar had Spanje overtuigend van Italië gewonnen.

Daarna heb je ook de Tour de Francé nog, en ik moet toegeven, daar ben ik niet ontzettend geïnteresseerd in. Het enige wat ik wou weten van de Tour de France is wie de winnaar is geworden. En dat is Bradley Wiggins. En nu, ja dames en heren, jongens en meisjes, nu komen de Olympische Spelen!

Ze begginnen vandaag, in Londen, en speciaal voor die gelegenheid werd de Big Ben precies 3 minuten geluid. Het gaat een drukke boel worden daar in Londen, dat kan ik al garanderen. Er komen honderdduizenden mensen naar Londen om de Olympische Spelen te bekijken, en moet je nagaan, er kijken dan ook miljoenen mensen mee via de televisie! En daarom worden de Olympische Spelen ook als grootste sportevenement genoemd.

Dit jaar zijn er in totaal 26 sporten, zoals atletiek, hockey, tennis en nog veel meer. En er is voordeel, want hoe meer onderdelen d’r zijn, hoe meer kansen Nederland en Rusland hebben om medailles te krijgen. We gaan allemaal duimen zodat Nederland het tenminste goed zou doen op de Olympische Spelen. En Rusland zou het eigenlijk ook beter moeten doen in Olympische Spelen dan op het EK, eigenlijk zelfs veel beter. Daarom zou ik zeggen: “Lekker aanmoedigen, dan komen ze er wel! Nederland heeft het EK verknoeid, dan ga je de Olympische Spelen niet verknoeien! Hetzelfde geldt voor mijn vaderland Rusland, het EK is verpest, maar bij de Olympische Spelen gewoon lekker gaan vlammen!”

Dit was het dan weer, tijdens de Olympische Spelen ga ik schrijven over de belangrijkste en grappigste en raarste gebeurtenissen. Tot dan!

Bron:

  • london2012wallpaper.com
  • www.crttbuzzbin.com
  • graphicslava.com
  • www.armorytrack.com
  • blog.gigmasters.com
  • guardian.co.uk

Your Ad Here